Hoe kom ik uit mijn burn-out en voorkom ik een volgende?

Een burn-out. Het kan iedereen overkomen.
Iedereen kan te maken krijgen met teveel stress of een overmaat aan prikkels.
Mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, loyaliteitsgevoel en neiging tot perfectionisme lopen het grootste risico op stress en burn-out.

Waar werken we aan?

 • Hoe krijg ik meer energie?
 • Hoe ga ik om met spanning en ontspanning?
 • Welke oorzaken zorgen voor mijn klachten?
 • Hoe kan ik mijn klachten verminderen?
 • Hoe ga ik om met activiteiten die teveel energie vragen?
 • Hoe leer ik mijn grenzen kennen en bewaken?

Welke resultaten mag je verwachten?

 • Een effectievere communicatie, verbeteren van samenwerking.
 • Inzicht in je sterke en zwakke punten, je talenten en kwaliteiten, en deze weten te benutten.
 • Je koers wordt helder. Je weet welke stappen te nemen zijn voor je verdere koers in werk, leven en ontwikkeling.
 • Je weet daadkrachtig om te gaan met uitdagingen en veranderingen.
 • Meer zelfvertrouwen en focus.
 • Je leert efficiënter werken en plannen.
 • Verhoogde zelfsturing, je leert jezelf te coachen.
 • Betere combinatie werk en privé.
 • Ondernemerschap
 • Je bent meer betrokken bij wat je doet.
 • Je ervaart meer plezier in je werk.

 

“Chris heeft mij begeleid in een periode van overspannenheid. De functie waarin ik zat, was niet meer dat waarbij ik mij happy voelde. Het werk zoog me leeg. Ik had het gevoel dat ik niet verder kon en ergens knaagde mijn oude liefde, het communicatievak, weer aan me. Met Chris ben ik aan de slag gegaan om uit te vinden wat ik graag wilde. Van welk werk mijn hart weer sneller ging kloppen. Welke taken en werkzaamheden mij energie geven in plaats van alleen maar nemen. Uiteindelijk bleek mijn twijfel onterecht en ben ik samen met Chris aan de slag gegaan om werk in het communicatievak te vinden. En dat is gelukt!
Bij Chris kon ik mijn verhaal kwijt. Ze stelde kritische vragen, herhaalde mijn eigen uitspraken en bleef met mij vooruit kijken.”